Marknadsgruppen har nu haft möte med Busparadiset (Micke och Stefan), som för de flesta barnfamiljer inte är helt okända! Under 2015 har busparadiset hunnit med att besöka fleratlet närliggande kommuner (karlskrona, Kalmar, Nybro, Emmaboda, Trekanten, Alsterbro m.m.) med sina hoppborgar och lekland i olika storlekar.

Deras aktiviteter riktar sig till barn mellan 0-12 år. Det finns minilekland för de yngsta barnen med rutschkana, hoppborg, lekhus och bollhav. Till de lite äldre barnen finns slides, hoppborgar och många andra aktiviteter. Till Örsjö marknad ska de ta med sig Bus-shoppen där produktsortimentet består av saker med Frost, Minioner, Despicable me, Hello kitty, Barbie och många fler. Vi hoppas även på popcornförsäljning då vi vet flera barn som hade uppskattat ett sådant alternativ till godis.

Vi hoppas på att många barn vill komma och studsa av sig under marknaden och att hela familjen får en heldag med fynd och fina marknadsvaror, mat, skratt och nöjda barn! Busparadiset finns även på Facebook där ni kan följa deras turnédatum.

Busparadiset – tips och information

  • För att hoppa i hoppborgen måste man ta av sig skorna. Så vi tipsar om att ta med ett ombyte av strumpor eller passa på att handla strumpor av Busparadisets shop (eller några av Örsjö marknads knallar)!
  • Bra klädsel för att leka är långärmat och långbyxor (mjukisbyxor). Jeans är svåra att åka rutschkana i då de fastnar.
  • Ta av smycken och andra vassa föremål innan du hoppar.
  • Det är föräldrarnas ansvar att hålla sitt/sina barn under uppsikt när de leker på busparadiset.

Se vad Busparadiset har att erbjuda

Busparadiset se film

Är ni nyfikna på vad som väntar i sommar kika gärna på denna filmen!

Tack Busparadiset för att ni vill komma!