Sponsorer sökes till Örsjö marknad

Sponsorer av Örsjö marknad

Vi söker nu sponsorer till Örsjö marknad.  Som sponsor kan du till exempel bidra med en tidningsannons angående marknaden i någon av de lokala tidningarna runt Småland:
EmmabodatidningKalmarpostenBarometernNybro extra24nybroSmålandsnyttÖstra Småland

Ett annat alternativ för sponsorer är skänka ett bidrag till material av nya skyltar och banderoller till Örsjö marknad. Marknadsgruppen har tittat på hur vi kan tydliggöra parkeringsplatser för besökare till marknaden samt för knallar. Tydlig skyltning är en del i detta arbetet.

Om du bestämmer dig för att bli sponsor vill vi förutom att ge dig ett stort tack, även ge dig möjligheten att synas på vår sida. Detta innebär; ditt företagsnamn, din logotyp, en presentationstext om ditt företag (om du vill) och en länk till din webbsida eller facebooksida. Vill du lägga till länkar till dina andra sociala medier som exempelvis instagram och twitter kan vi arrangera ett länkutbyte. (Vi länkar till din sida och du länkar till vår, vilket stärker bådas webbsidor. Vet du ej hur du ska lägga länken ifrån din webbsida hjälper vi till). Det är  tack vare er sponsorer som gör att Örsjö marknad syns så bra!

Marknadssponsorer för 2018

Jag vill sponsra Örsjö marknad!